stoppen laser

Stoppen met Roken is het meest voorgenomen goede voornemen op 1 januari. Echter de meeste stoppers halen het midden van de eerste maand van het jaar niet eens. Nieuwe technieken om te stoppen met roken worden aangeboden, zo is er nu de laser behandeling die helpt bij het stoppen van de rookgewoonte.

Er zijn diverse laser technieken die toegepast kunnen worden om het stoppen met roken te bevorderen. Tevens zijn er verschillende meningen over de effectiviteit van de diverse lasermethodes.

De laser behandeling is geheel pijnloos, en is gebaseerd op licht dat op bepaalde plekken op het lichaam wordt geschenen. Het werkt een beetje als de acupunctuurmethode die de energie banen van het lichaam weer opgang brengen en de energie vrij door het lichaam laten stromen. Het is belangrijk dat de energie in het lichaam in balans is. Alleen met een goede balans van lichaam en geest kan het opgeven van de rokersgewoonte worden begonnen.

Het opgeven van roken is geen gemakkelijke aangelegenheid en vergt heel erg veel discipline en wilskracht van de persoon in kwestie. Als de mogelijkheid bestaat is “afkicken” in een groep altijd gemakkelijker daar men elkaar dan kan motiveren.

Lasermethode

Net daarom is de laser methode zo een effectieve methode daar niet iedereen in een groep wil stoppen met roken, maar het zelf wil doen.

Een laser behandeling die helpt bij het stoppen met roken wordt éénmalig toegepast en wordt meestal door de ziektekosten verzekering vergoed. Echter er zijn ook aanbieders die een aantal sessies aanbieden om een langdurige werking te garanderen.

Het fijne aan de laser niet-roken behandeling is dat er geen bijwerkingen zijn. De conditie wordt verbeterd door een betere bloeddoorstroming en een duidelijke toename in het energieniveau is voelbaar. Een aantal klinieken die deze behandeling aanbieden bieden zelfs een “niet goed geld terug” optie aan. En dat is in de geneeskunde toch redelijk ongekend.

Dertig procent van onze beroeps bevolking rookt, dat was ooit 65 procent dus de anti rokers campagnes hebben erg veel geholpen tot nu toe. Echter is nog steeds dertig procent van onze bevolking die ongezond door het leven stap en daarmee ook niet-rokers belast, daar secondaire rook ook schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Stoppen met roken heeft nut, en zal de levensverwachting verlengen met een aantal jaren. De gezondheid gaat met sprongen vooruit als er gestopt wordt met de rokersgewoonte en de longcapaciteit vergroot met ruim tien procent na de dag dat er gestopt werd.

Stoppen met roken levert ook grote financiële voordelen op. Een gemiddelde roker blaast op een jaar zo’n €3000.00 de lucht in. Begrijpelijk dan ook dat er op dertig jaar een klein huis bespaart kan worden.

Stoppen met roken is goed voor de persoon zelf en voor zijn omgeving. Het is dus een win-win situatie op alle fronten.

En nu met de nieuwe laser behandeling tegen roken is het nog gemakkelijker om te stoppen.

Stop met roken en doe het vandaag, het boeken van uw eerste laser behandeling zou een mooie start kunnen zijn van een gezondere levensstijl.

SHARE
Previous articleAcupunctuur en Stoppen Met Roken